درب ضد آب
دربهای سرویس های بهداشتی به علت قرار گرفتن در معرض آب و بخار نسبت به دربهای اتاقی عمر کمتری دارند.برای حل این مشکل معقول ترین راه استفاده از دربهای ضد آب می باشد.
در انتخاب دربهای سرویس بهداشتی زیبایی درب اهمیت زیادی دارد و باید درب متناسب با دکوراسیون منزل خود را انتخاب نمایید.همچنین باید مواردی را در نظر بگیرید.من جمله:
- دربها بر اثررطوبت هیچ آسیبی نبیند.
- در صورت بروز آسیب قابل ترمیم باشند.
این درب ها از نظر جنس و ساختار و کیفیت دارای انواع مختلفی می باشد که در این مقاله به بررسی انواع آن می پردازیم.
درب ضد آب GRP یا فایبرگلاس
درب های GRP از جمله انواع درب می باشند که ساختاری نرم، بدون درز، بدون لبه و زاویه راست دارند. به همین دلیل راهی برای نفوذ گرد و غبار و رشد باکتری در آن ها وجود ندارد.با توجه به شیوه ساخت این دربها محدودیتی در ارائه طرحهای متنوع وجود ندارد. درب ضد آب فایبر گلاس علاوه بر ضد آب بودن از استحکام بالایی نیز برخوردارند.برخلاف درب های استیل و چوبی، درب های GRP حتی در بدترین شرایط تاب برنمی دارند و دچار تورم، پوسته پوسته شدن و زنگ زدگی نمی شوند.
قابلیت شستشو با مواد شوینده و حلالهای مختلف دارند.علاوه بر سبک بودن قابلیت رنگ پذیری با تمامی رنگهای فوری ، روغنی ، تینری ، ضد آب و … را دارند.همچنین امکان نصب بر روی تمامی چهار چوبهای موجود در بازار را دارند.این درب ها بدون استفاده از چوب ساخته شده و داخل درب شبکه های هانی کامب که به چسب و رزین آغشته شده قرار گرفته است.
دربهای pvc
از جمله موادی که برای ضد آب کردن درب مورد استفاده قرارمی گیرد میتوان به پی وی سی اشاره کرد. پی وی سی در واقع نوعی پلاستیک با چگالی بالا است. این ماده به دلیل مقاومت در برابر آب و انعطاف پذیری بالایی که دارد، در زمینه های مختلفی از جمله درب حمام و سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.
درب ساختمانی با روکش پی وی سی به دو دسته MDF و HDF با رویه پی وی سی تقسیم میشود. پی وی سی مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد به طوری که ورقه های پی وی سی با ضخامت های ۱۶میل را برای ساخت کابینت سرویسهای بهداشتی و کابینت زیر سینک آشپزخانه به کار می برند. ورقه های پی وی سی ضد آب کلاً پی وی سی می باشند اما ورقه های مورد استفاده در ساخت درب پی وی سی در اصل ورق های ام دی اف هستند که با پی وی سی به ضخامت های ۰٫۴ یا ۰٫۲ میلی متر روکش شده اند و باید توجه نمود که آب از سطح روی درب غیر قابل نفوذ است اما در صورتی که کلاف درب پی وی سی نشده باشد رطوبت از کلاف نفوذ خواهد کرد.
دربهای ABS
با توجه به سایز کوچک درب های سرویس و حمام در آپارتمانها و امکان آبریز بر روی درب سرویس بهداشتی، استفاده از دربهای ABS می تواند یکی از بهترین گزینه ها باشد. درب ضد آب ABS با ام دی اف ۳ میل ساخته می شود و پس از تولید این درب رویه درب ABS با استفاده از رزین ABS آغشته می شود. دربهای ABS علاوه بر ضد آب بودن رویه ، کنار درب که به اصلاح قابلمه درب گفته می شود نیز به وسیله رویه ضد آب ABS رزین کاری می شود. در حقیقت درب ضد آب ABS از هر طرف بصورت لایه نفوذناپذیر تبدیل می شود.
دربهای ABS علاوه بر مقاومت بالا در برابر رطوبت، ضد خش نیز میباشد . درب ABS را برای اطاق خواب نیز میتوان استفاده کرد.لازم به ذکر است در صورت نیاز به برش درب ABS هنگام نصب، پس از برش محل مورد نظر مجدداً با رزین ABS پوشش داده میشود.
قیمت درب ضد آب
درب های ضد آب در طرح ها و قیمت های متفاوتی عرضه میشوند. برای اطلاع از قیمت دربهای ضد آب و درب اتاقی و درب ضد سرقت میتوانید با مشاورین ما در آلدورا دور تماس بگیرید.